miercuri, 27 mai 2009

TOT IN HATEG



Am ajuns la concluzia ca e plina lumea de idioti si analfabeti!Prea multi!
Pai mai frate,sa-ti faci reclama la modul agramat inca n-am mai vazut!
Dar e un inceput pentru toate!Stiam ca forma corecta e parastase nu cum scrie in imagine,pârâstasi.Azi-maine o sa confundam avionul cu revelionul si bideul cu bidonul!

Punem drapelul national LA POSTA?






Ma plimbam zilele trecute prin Hateg,judetul Hunedoara.Aveam liber si ca tot romanul beleam ochii la soare...doar,doar o pica ceva din cer.Si...a picat! Prima data am crezut ca nu vad bine...o fi o iluzie optica...Am deschis ochii si mai bine,iar dupa mine au inceput sa se uite si alti trecatori care culmea...aveau drum in fiecare zi pe-acolo dar nu observasera aspectul pana atunci.
Pe scurt, vorbim de Oficiul postal Hateg apartinand Directiei Regionale de Posta Timisoara.Nu sunt eu un patriot extraordinar si nici vreun ultranationalist dar imaginile pe care va invit sa le vedeti m-au indignat si m-au facut sa ma simt jignit ca si roman.Adica n-are amarata asta de posta bani sa cumpere un drapel ca lumea pe care sa-l arboreze.Apropos de arborat,am vazut ca au inceput sa si creasca arbori pe acoperisul respectiv.Asa o fi si acasa la seful oficiului postal?
Si inca ceva,mai fratilor...In josul postarii aveti o rubrica ce se numeste adaugati comentarii.Ma gandesc ca de aia ne-a dat DUMNEZEU creier,sa judecam cu el,chiar daca doar in proportie de 30%,asa ca faceti,mai draga, comentarii.Bateti tastele sa iasa fum din ele.