luni, 17 septembrie 2012

A inceput scoala!


Probabil odata cu aceasta postare imi voi atrage multe antipatii,mai multe ca pana acum...Dar ce sa fac daca nu ma pot abtine?A inceput scoala...si normal,ca aproape toti parintii mi-am insotit si eu odraslele.Nimic anormal pana acum!Ma asteptam totusi,ca aceasta zi sa fie putin altfel...mai festiva,mai colorata... Orasul era plin de copii,de adolescenti...imbracati FOARTE PROST! Rare au fost cazurile cand am vazut cate o pustoaica mai aranjata sau un tanar mai spritat.Predomina treningul(m-am simtit ca in Moldova) si jeansii nespalati.Parca as fi vrut sa-i vad altfel pe copii astazi.Doar cei din clasele mici erau mai rasariti.Restul....parca erau iesiti din gubele!
    Colac peste pupaza,am mai fost nevoit sa ascult si cuvantul de deschidere al primarului Goia Marcel...Domnule primar,cu tot respectul,daca-mi permiteti o intrebare...de ce mama dracului nu ati invatat macar pe de rost discursul acela,penibil dealtfel,si ati venit in fata noastra citindu-l?Se spunea ca Timis e agramat,dumneavoastra ne-ati aratat astazi ca sunteti balbait!E putin deplasat sa vii in fata unor copilasi cu un discurs citit de pe o foaie de hartie,cuvintele pentru ei ar fi trebuit sa vina libere si din inima si nu tinand ochii pironiti pe clipboard...dar de...e grele...
     Si as putea pune pariu ca l-ati folosit la toate scolile!Una bucata bila neagra de la mine....si de la altii.
     Dupa ce s-au terminat festivitatile,am plecat cu copiii la un restaurant...Aici ce sa vezi....vreo patru mese unite,pline cu elevi aspiranti la bacalaureat si cu diriginta,al carei nume nu vi-l dau,se trageau de sireturi la o pizza.Pai si-atunci ne mai miram ca nu mai are elevul respect,cand acesta imparte cu profesorul prin restaurante un paharut de ketch-up?Ar mai trebui sa si bea cu doua paie din acelasi pahar si totul ar fi ...beton!Una peste alta...spor la invatat!



vineri, 14 septembrie 2012

OF,VIATA MEA!

Aduc multumirile mele tuturor expeditorilor de e-mail-uri din anul acesta.
Tin neaparat sa-i multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece prezent in lipiciul plicurilor pentru ca multumita lui, am folosit un burete umed la fiecare plic ce trebuie lipit, pana cand multumita altui mail am aflat ca acesti bureti colcaie de microbi si de atunci nu mai scriu scrisori.
De asemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid, din acelasi motiv.
Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fetite bolnave de 5 anisori (Penny Brown) care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a-l zecelea an consecutiv.
Nu mai am de fapt nici un ban, dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri.
Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara urmasi.
Nu-mi mai fac nici o problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.
Si stiu ca toate dorintele mi se vor implini cand Luna si Marte vor apare la fel de mari pe cer (desi Marte, abia mai mare ca Luna, e de 237 de ori mai departe chiar in cea mai apropiata faza). Oricum, stiu acum ca nebuloasa M 57 a Lirei descoperita in 1779 de Darquier este in realitate ochiul lui Dumnezeu, care vegheaza asupra mea, si, daca ma rog uitandu-ma la acea poza, ma va ocroti chiar daca parchez pe locul rezervat Politiei !
Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer, chiar daca am ajuns sa miros ca un bivol intr-o zi fierbinte.
Datorita informatiilor primite prin mail, nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.
Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina, astfel incat un criminal in serie nu se poate urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez....
Stiu acum ca doctorii, savantii si istoricii spun povesti, fiindca fac toti parte dintr-un complot mondial menit sa ma insele: in realitate, e destul sa tusesc tare ca sa scap de infarct, tot ce ni se pare prea reusit pentru cretinii nostri de stramosi este in realitate datorat extraterestrilor, iar Apahida este de fapt Atlantida.
Nu ma mai duc la targuieli in marile magazine, deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.
Nu mai raspund la telefon, deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica, Uganda, Singapore, Uzbekistan sau, si mai cumplit de costisitor, Republica Moldova.
Nu-i mai spun limbii materne altfel decat limba noastra cea frumoasa ca nu cumva sa risc sa jignesc pe cineva, care ar putea sa faca plangere la CEDO pentru discriminare, rasism si cuvinte injurioase.
Nu mai folosesc niciodata toaleta altuia sau cea publica, deoarece un mare paianjen paros tropical, sta ascuns sub colac, gata sa ma omoare instantaneu, muscandu-ma de fund.
Nu mai ridic bancnota de 50 pe care am gasit-o in parcare, pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac care ma filmeaza si pune pe youtube.
Atentie !
Daca nu trimiti acest text la cel putin 144.003 de persoane in urmatoarele 77,1 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau, la ora 17.08 in dupa amiaza urmatoare, iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele si va duce la cresterea unei cocoase paroase. În schimb, daca dai mai departe textul catre sapte si jumatate dintre prietenii tai, si-ti pui o dorinta in urmatoarele cincizeci si doua de mii de minute, aceasta se va implini precis la ora 17 si 49, marti 8 decembrie 2658, odata cu trecerea cometei Tales-Shamatti intre Pamant si Luna.
Apropos!
Un cercetator Sud-American, dupa studii indelungate, a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut, citesc de pe ecranul calculatorului tinand mana pe maus (engl. : mouse).
Nu te mai obosi s-o ridici acum......
E prea tarziu !!