vineri, 21 august 2009

BABA,VACILE SI VARZA RADIOACTIVA


Fratilor,a innebunit lupul!Personajele din material sunt adevarate si nimic nu a fost trucat. Imi este totusi greu sa cred ca nici o institutie in afara de amenzi nu face nimic.In timp ce incercam sa-i contactez pe cei de la DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA A JUDETULUI HUNEDOARA am fost pasat de la un departament la altul si pana la urma cea care a avut amabilitatea sa-mi spuna cateva cuvinte in cele din urma a fost doctorita Birau Cecilia.Doctorita care din pacate nu are competente pe departamentul control.
Urmariti un material terifiant,amuzant,grotesc,scarbos,jegos si trist in acelasi timp.
O bolnava psihic pune in pericol sanatatea unei strazi intregi.
Atentie la expresii...s-au facut morcovii acordeon,a chemat-o Boc la Deva,etc.
Si TOTUSI FEMEIA ASTA VINDE LAPTELE DE LA VACILE ALEA JEGOASE IN PIATA AGROALIMENTARA DIN HATEG SI NIMENI NU O OPRESTE!!!!!
Urmeaza in cateva zile si scanarile documentelor.



Un comentariu:

  1. Buna Adrian! Ma numesc Alin Sarbu si poate iti mai aduci aminte de mine. Am fost in aceeasi generatie cu tine, doar ca eram in clasa paralela (la Oprinescu). Am urmarit cu mare interes emisiuna ta in legatura cu vacile, balega si familia nebuna. Eu sunt de fapt nepotul familiei Braila si mi-am petrecut copilaria pe "Strada Garii". Oamenii acestia au fost candva oameni normali, dar de cat au luat-o razna, terorizeaza strada si mai ales pe bunicii mei. Imi pare rau caci in loc sa se bucure de batranete, ei trebuie sa umble prin tribunale la 80 de ani ca sa se apere ca dau cu apa pe casa vecinilor sau ca fura tigla de pe casa. Chiar eu am fost asta toamna cand am fost in tara cu ei la un proces, deoarece le era frica sa nu li se intample ceva. Eu vreau sa iti multumesc si sa te felicit pentru emisiunea asta, deoarece cred ca mai multa lume a urmarit-o si poate lumea care cumpara lapte de la ei, isi da seama ce cumpara. Sper din toata inima ca mediul sau cine este responsabil cu situatia asta vor putea face ceva sa opreasca murdaria si mirosul care nu te lasa sa respiri. Inca odata, mii de multumiri!!

    Alin Sarbu

    RăspundețiȘtergere