joi, 11 martie 2010

PRIMARIA SOIMUS

3 comentarii:

  1. VA ROG SA VA OCUPATI DE DRUMURILE DIN SATUL SULIGHETE ASA CUM ATI PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA!!!MACAR NISTE PIETRIS SA PUNETI PE PAMINTUL MOCIRLOS CARE NE ADUCE AMINTE DE EPOCA PREISTORICA,DESI NE AFLAM IN 2010!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Primar sunt cetatean al com Soimus pe linga multe promisiuni nerealizate promise in camp electorala sa mai adaugat una.Schimbind firma de salubritate care ridica gunoiul menajer cu o alta firma acestea au adus cite un container dar si firma precedenta ne-a dat container si lua gunoiul indiferent in ce il aveai acuma de si avem 2 containere firma actuala nu ia decit containarul inscriptionat cu numele firmei lorDe ce?

    RăspundețiȘtergere
  3. vai s-amar de viata ta de amarastean...Domnule primar toata ziua stai in birt si bei ca un birjar ...nu ti-e rusine de oamenii aia de te-au votat ca te vad asa betivan...nu ai facut nimic pentru locuitorii comunii...nu sti sa vorbesti si esti si un betivan notoriu...ne meritam soarta ca l-am votat pe prostovanul asta....mai nou se plimba fiisu cu masina de la primarie...sa va fie rusine NESIMTITILOR!!!

    RăspundețiȘtergere