luni, 15 martie 2010

ASA SE DISTREAZA UNII...

Am intrat in posesia acestei inregistrari intamplator...Initial am ras,dupa care m-am cutremurat.As putea paria ca fata filmata nu are mai mult de 16 ani,ca parintii ei habar nu au de filmuletul asta si ca fetele care o filmeaza nu sunt mai bune decat ea.Priviti cu atentie si observati cum de fapt cei din incapere o provoaca pe pustoaica,o atata ,cu scopul clar de a rade de ea si de a o filma.Asa ca atentie...nu toti ,,prietenii,, sunt ceea ce par a fi!
Observati cum practic ii pun paharul in mana,ii trag sutienul,etc...
Din informatiile pe care le am ,fata e din Nadastie,jud. Hunedoara,se numeste Larisa si e la scoala la Simeria,Hunedoara sau Deva.
Astept comentariile voastre!

4 comentarii:

  1. Mda... ce sa mai spui? Generatia copilului de aur. de la manele ni se trage, fratilor! pai la ce chefuri trageam in liceu pe metallica si guns, cui ii ardea de dez-sutienat?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi draga, la generatia asta de manelisti nu trebuie sa te mire asemenea activitati. Mintea lor e la un nivel atat de jos incat ceea ce vedem in filmuletul asta chiar nu ar trebui sa mire pe nimeni

    RăspundețiȘtergere
  3. poi las ca nui nici prima nici ultima si fata arata bene si vrea asteas placerile din ziua de azi i buna are merge o da:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, e de nedescris! Asta inseamna sa ai un anturaj prost! si sa nu stii de ce sunt in stare persoanele din jurul tau!

    RăspundețiȘtergere