vineri, 6 martie 2009

CA SA VEDETI SI VOI....CUM LOGICA LOR DEPASESTE LOGICA NOASTRA!
















Vorbisem in ultima postare despre w.c.-ul acela penibil dintr-un anume sat.Nu m-am putut abtine si m-am intors sa-l fotografiez...sper sa nu va fie prea greata...oricum...usile de termopan sunt beton!!!!!!!!Trebuie totusi sa mentionez faptul ca din cate am inteles eu ,,buda,, asta a fost ,,modernizata,, de unul care acum nu mai e primar,unul cu nume de produs de panificatie ...a venit altul si i-a luat scaunul cald...ha ha se mai intampla!Sper ca macar asta care e acum sa aiba minte si sa faca ce nu a vrut,n-a putut sau n-a stiut celalalt!

6 comentarii:

  1. asa mai da: usi de termopan si interior misto

    RăspundețiȘtergere
  2. cind te uiti la aceste imagini iti dai seama in ce tara traim

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar,toaletele sunt jalnice, dar asta e vina celor care conduc tara! Prin tara,sunt scoli si mai jalnice, iar nimeni nu i-a atitudine.In ritmu asta ne cacam in ea de viata!! Oricum, interesant blogu'.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer eu n-as mai vrea sa ne cacam in ea de viata! Si daca tot o facem,ca nu ne putem abtine,ar fi bine sa folosim o hartie igienica de calitate si pe urma sa trecem si pe la bideu sa ne spalam!Si sa nu uitam sa tragem apa!
    Multumesc pentru comentarii si va mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. da asa-i ,unii nu se gandesc in ce tara traim!!!nu cred k domnului primar i-ar placea sa aiba sa aiba acasa asemenea toalete...oricum tare blogu'.si nimeni nu moare virgin viata ne-o trage la toti:P;)

    RăspundețiȘtergere